Pluggit filter

Filterhuset har et bredt sortiment av kvalitetsfiltre til Pluggit ventilasjonsanlegg. Alle filtrene er produsert på fabrikken vår i Danmark, og i henhold til Pluggit forskrifter og mål. Derfor kan du være helt sikker på at filtrene passer perfekt i ventilasjonsanlegget ditt. 

Du kan enkelt og greit bytte filtrene selv, og bestille dem enkeltvis, eller flere på en gang. 

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilket Pluggit filter skal jeg vælge?

Hvilket filter du skal velge kommer an på dine krav og ønsker til inneklima. Ettersom vi selv produserer filtrene våre, kan vi derfor også produsere filtre i spesial mål.  

Du kan alltid montere et Standardfilter i ventilasjonsanlegget ditt. Det er også det filteret som sitter i anlegget som standard, men vi har utviklet noen finere filtertyper som gir deg et sunnere og renere inneklima.  

Filterhuset anbefaler at du monterer et finfilter på innsugningssiden, ettersom det er her den inngående luften blir filtrert. I utsugningen er det nok med et Standardfilter, ettersom det kun skal holde anlegget rent for støv og skitt.  

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne det riktige filter, så kan du alltid kontakte oss.