Viessmann filter

Filterhuset har et bredt sortiment av kvalitetsfiltre til Veissmann ventilasjonsanlegg. Filtrene våre blir produsert og sendt fra fabrikken vår i Danmark.  

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilke Veissmann filter skal jeg velge?

Hvilke filtre du skal montere i Veissmann ventilasjonsanlegget ditt kommer an på miljøet omkring boligen din, og hvilke krav og ønsker du har til inneklima. Der er stor forskjell på filtertypene, og vi anbefaler alltid at du undersøker filtrene før du kjøper. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det holder Veissmann ventilasjonsanlegget rent for støv og skitt. Velger du et av våre finere filtre, som f.eks. Pollenfilteret, filtrerer det i tillegg de skadelige partiklene vekk, og gir deg og din familie et sunt og rent inneklima.  

Vi anbefaler alltid at du monterer et finere filter i anlegget ditt.