Ecovent filter

Filterhuset har et bredt sortiment av kvalitetsfiltre til Ecovent ventilasjonsanlegg. Alle filtrene er produsert på fabrikken vår i Danmark, og i henhold til Ecovents forskrifter og mål. Derfor kan du være helt sikker på at filtrene passer perfekt i ventilasjonsanlegget ditt. 

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilket Ecovent filter skal jeg velge?

Hvilke filtre du skal montere i Ecovent ventilasjonsanlegget ditt kommer an på omgivelsene omkring boligen din, og hvilke krav og ønsker du har til inneklima. Filterhuset anbefaler at du monterer et finere filter som f.eks. vårt Pollenfilter i ventilasjonsanlegget ditt. Det vil hjelpe til med å holde inneklimaet rent og sunt uten helseskadelige partikler. 

Ecovent ventilasjonsanlegg kommer som standard med et Standardfilter. Derfor trenger du ikke å montere et lignende når du bytter filter. Et Standardfilter oppfyller kun de tekniske kravene til anlegget, og holder kun anlegget rent for synlig støv og skitt. Det gir deg ikke et bedre inneklima. 

Filterhuset anbefaler at du monterer det fine filteret på innsugningssiden i anlegget ditt. Det er altså her luften utenfra kommer inn i boligen. På utsugningssiden er det nok med et Standardfilter.