Systemair filter

Her finner du alle de populære SystemAir filtre til ventilasjonsaggregatet ditt. Vi har et bredt utvalg av modeller og filterklasser og alle våre ventilasjonsfiltre er produsert etter deres originale spesifikasjoner. Dette sikrer at SystemAir filteret du mottar fra oss, passer perfekt inn i anlegget ditt og har alle egenskapene det skal ha. Filtrene produseres i Danmark og vi garanterer derfor rask levering.

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilke Systemair filter skal jeg velge?

Hvilket SystemAir filter du skal installere i anlegget ditt, avhenger av miljøet rundt hjemmet ditt og hvilke krav du har til inneklima. Det er stor forskjell på filtertypene og det kan være en god ide å undersøke disse før du bytter filter. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4 som holder ventilasjonsanlegget rent for støv og skitt. 

Et finere filter som f.eks. Pollenfilteret eller SafeAir finfilteret, vil i tillegg filtrere vekk de helseskadelige partiklene og gi deg og familien din et sunt og rent inneklima. Vi anbefaler alltid at du installerer et finere filter i anlegget ditt, spesielt hvis du har pollenallergi.

Nedenfor kan du se en oversikt over alle SystemAir filtre vi tilbyr. Vi har filtre til modellene SAVE VTR, SAVE VSR, VR, VTR, VCT, BFR og FFR. Du finner alle de mest populære filtre til ditt SafeAir anlegg, men hvis du lurer på noe eller ikke kan finne ditt filter, kontakt oss gjerne. Alle SafeAir filter og posefilter blir solgt i sett med både et filter til innsug og avsug på ventilasjonsanlegget ditt.