Nibe filter

Hos Filterhuset finner du et bredt sortiment av danske kvalitetsfilter fra Nibe til ditt Nibe ventilasjonssystem. Våre Nibe filtre produseres og sendes fra vårt eget lager i Farum, Danmark og overholder alle Nibe spesifikasjoner, hvilket er din garanti for at filtrene passer til ventilasjonssystemet ditt. Vi tilbyr også profesjonelle råd og god veiledning her på siden om når du bør skifte ditt nibe filter samt hvilken filtertype du skal velge. Filterhuset er eksperter i inneklima og er dypt pasjonert for å sikre deg et sunt og friskt inneklima med kun de beste filtrene.

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilket Nibe filter bør jeg velge?

Hvilket Nibe filter du bør montere i ditt Nibe-system kommer an på miljøet rundt bostedet ditt, og hvilke krav & ønsker du har om ditt innendørsklima der du bor. Vi har spesielt mange forskjellige filtre fra Nibe Fighter fra 100 - 640, men forhandler også andre modeller.

Det er stor forskjell på våre ulike filtertyper. Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det sørger for at ditt Nibe ventilasjonssystem er fritt for støv og smuss. Våre finere filtre, som for eksempel Pollenfilteret, filtrerer utover støv og smuss også bort de skadelige partiklene, og holder samtidig inneklimaet rent og sunt for deg og resten av familien.

Vi anbefaler alltid at du monterer et finere Nibe filter i ditt filtersystem.