Kundecases

Våres kunder - deres historier

Hos Filterhuset samler vi på fornøyde kunder – det kan du se på Trustpilot-siden våres. Men vi kunne tenke oss å dele ennå flere gode historier med dere! Derfor har vi samlet noen cases fra noen av kundene våres som har forbedret deres inneklima med hjelp fra våres filtre.

Vi ønsker via disse kundecases, og deres historier, å hjelpe dere, samt å vise hvordan vi sammen kan skape de beste forutsetningene for et sundt inneklima i alle hjem. 

Hvis du trenger et spesiallagd filter, så står vi alltid klare til å hjelpe deg.

Har du forslag eller ideer som kan hjelpe oss med å hjelpe deg og andre, så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Våres ønske er å yte den beste service til kundene våres. 

Claus

Alarmerende høy konsentrasjon av mikropartikler

Claus og hans familie var bekymret for partikkelnivået rundt hjemmet deres. Utover det var de plaget av lukt fra naboens vedovn. 

Familien fra Søborg tok kontakt med Filterhuset, og endte opp med å hjelpe os med utviklingen av SafeAir og SafeAir Plus filtrene våres.  

En historie som viser hvordan vi kan hjelpe hverandre med å skape de beste forutsetningene for et sundt og rent inneklima.  

Læs historien
Ventilasjon og filtre er ikke noe jeg tenker over så ofte. Derfor er det perfekt for meg å handle hos Filterhuset. De lagrer opplysningene om mine tidligere bestillinger, og på den måten trenger jeg ikke å huske hvilket filter jeg pleier å montere i anlegget mitt. Utover den enkle bestillingsprosedy en er hjemmesiden oversiktlig og fin, og leveringstiden er super kort. Jeg vil til en hver tid anbefale Filterhuset til andre.

Lone

Peter

Si farvel til lukt med et SafeAir Plus-filter

Peter og hans familie opplevede luktplager i det nye huset deres. Med et SafeAir Plus filter fra Filterhuset forsvant de. Les hele historien her:

Etter at vi flyttet fra Frederiksberg til det nye huset våres i forstæderne, undrede vi os over at det ofte luktet av bål i huset vårt selv om alle vinduene og dørene var stengt. Etter å ha lett litt rundt konstaterte vi at lukten kom fra Genvex-anleggets innblåsingsdyser. Vi bestilte nye originale filtre av beste kvalitet, men lukten var der fortsatt. 

Vi lette videre etter løsninger og fant fram til Filterhuset og deres nye SafeAir Plus filter. Med det samme filteret ble frigitt til våres Genvex anlegg bestilte vi det. Nå har vi et deilig inneklima uten bållukt.