Air Comforter filter

Filterhuset har et komplett sortiment av filtre til Air Comforter ventilasjonsanlegg. Alle filtrene er produsert på fabrikken våres i Danmark og lever alle opp til EU-standarden for filtrering, EN779:2012.  

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilket Air Comforter filter skal jeg velge?

Hvilket filter du skal velge kommer an på hvilke ønsker og krav du har til inneklimaet i boligen din, og hvilke filtre som kan fås til anlegget ditt.  

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det holder ventilasjonsanlegget ditt rent for støv og skitt, sånn at det ikke går i stykker. Hvis du vil ha et bedre inneklima, bør du velge et finere filter (Pollenfilter). Det filtrerer vekk de skadelige partiklene og gir deg og din familie et sunt og rent inneklima.  
Vi anbefaler at du monterer et Pollenfilter på innsugningssiden i Air Comforter anlegget ditt. På utsugningssiden er det nok med et Standardfilter som kun skal holde anlegget rent for støv. Du kan med fordel kjøpe et Pollenfilter-sett.  
 
Har du spørsmål eller trenger du hjelp, så kan du alltid kontakte vår norske Kundeservice