Velkommen til fremtidens grønne filtre

Vi har oppgradert produksjonen vår med en helt ny maskin, som har gjort det mulig for oss å produserer filtrene våre uten de svarte plastikkrammene, slik du kjenner de.

Fordelene ved den nye produksjonen er mange. Dette betyr blant annet at:

  • Du får omkring 200% mer filtermateriale i filteret ditt, slik at levetiden på filteret forlenges.
  • Du er med til, sammen med oss, å spare 30 ton plastikk i 2021 fordi plastikkrammen tas bort fra produksjonen.
  • Du få et filter med mye mindre kjemi. Vi har tatt bort 50% av limen i filteret.
  • Du får i tillegg et filter som er produsert på grønn energi – Vi har fått installert solpanel på taket vårt, som dekker strømmen for bedriften vår.

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Vil filteret ditt se annerledes ut fremover?

DET KOMMER AN PÅ TO TING:

  • Hvilken type filter du plejer å kjøpe hos oss. Plejer filteret ditt å ha svarte plastikkrammer, vil du fremover kunne oppleve, at du har fått et av våre nye filtre, som nå blir produsert uten plastikkrammen.
  • Hvilket anlegg har du i boligen din. Det tar tid å omlegge produksjonen vår til den nye grønne produksjon. Vi starter derfor ut med å skifte filtrene på de mest populære anlegg og da vil vi løpende utskifte filtrene til de forskjellige anlegg. Finn filteret ditt under – da vil du på bildene kunne se, om ditt filter er byttet ut med et av de nye grønne filtre.

Video

Så mye bedre er de nye grønne filtrene

Det nye design har dessuten gjort det mulig for oss å redusere mengden av lim vi bruker i filtrene med 50 prosent – og vi forventer også en samlet besparelse på plastikk i 2021 på 30 ton, bare fordi vi har tatt bort plastikkrammene.

Henrik Friis, CEO i Danfilter og Filterhuset

Slik har de nye grønne filtre blitt bedre

"Med kjøpet av en ny maskin til produksjonen vår er det blitt mulig for oss å produsere filtrene våre uten den svarte plastikkrammen, som tidligere har vært nødvendig for å holde sammen på filtermediet. Med den nye produksjonen lukkes filtrene nå med ekstra filtermedier og på denne måten bevarer produktet samme anvendbarhet og funksjonalitet som før, men nå er det opp mot 200 prosent mer filtermateriale. Levetiden for filteret forlenges også.

Det nye design har dessuten gjort det mulig for oss å redusere mengden av lim vi bruker i filtrene med 50 prosent – og vi forventer også en samlet besparelse på plastikk i 2021 på 30 ton, bare fordi vi har tatt bort plastikkrammene.

Den nye grønnere produksjon vil gi deg mye mer filter for pengene samtidig med at vi sparer en masse unødvendig plast. Vi synes at det er en klar win-win situasjon."

- Henrik Friis, CEO