Flexit filter

Kjøp dine kvalitets filterløsninger til Flexit ventilasjonssystem her. Vi er opptatte av å gi våre kunder gode Flexit filtre samt de beste forutsetningene for et sunt og rent inneklima. 

Vi utvikler og produserer våre filtre etter Flexit spesifikasjoner, samtidig som de oppfyller EU-standarden for filtrering - EN779. Dette er din garanti for at du får et Flexit filter av høy kvalitet som passer perfekt inn i systemet ditt.

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilket Flexit filter bør jeg velge?

Vi på Filterhuset tilbyr ulike Flexit filterløsninger avhengig av dine behov og ønsker for inneklimaet i boligen din. Det er mulig å få ulike filtertyper til de fleste av Flexit ventilasjonssystemer. 

Du kan alltid montere et Standardfilter i ditt filtersystem. Dette er et grovfilter i filterklasse G4 eller M5 som tar bort synlig støv og smuss fra inneklimaet ditt. 

Om du ønsker at ditt Flexit filter også skal forbedre inneklimaet ditt, så anbefaler vi at du bruker et finfilter i ditt system, for eksempel vårt Flexit Pollenfilter. Dette filteret tar bort de små skadelige partiklene fra luften som kommer utenfra, innen det kommer inn i boligen din. 

Vi anbefaler at du undersøker hvilke Flexit filtertyper som finnes til ditt system, slik at du kan velge det filteret som passer best for deg og familiens behov. Du er alltid velkommen til å kontakte oss slik at vi kan guide deg frem til den filterløsningen som passer best til ditt Flexit ventilasjonssystem og hele familiens behov.