Renovent & Brink filter

Filterhuset har et bredt sortiment av kvalitetsfiltre til Renovent & Brink ventilasjonsanlegg. Filtrene våre er produsert etter Renovent & Brinks forskrifter på fabrikken vår i Danmark, og passer derfor perfekt i ventilasjonsanlegget ditt. Du kan dessuten, enkelt og greit, bytte Renovent & Brink filtrene dine selv. 

Filtrene våre kan bestilles når behovet oppstår, eller du kan bestille flere filtersett på en gang. 

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilke filter skal jeg velge?

Hvilke filtre du skal montere i Renovent & Brink ventilasjonsanlegget ditt kommer an på hvilke krav og ønsker du har til inneklimaet i boligen din. 

Filterhuset anbefaler at du monterer et filter med så fin filtrering som mulig på innsugningssiden, ettersom det er her luften filtreres på vei inn i boligen din. På utsugningssiden er det nok med et Standardfilter.

Standardfilterets primere oppgave er å holde anlegget rent, så det holder i mange år og ikke bruker for mye strøm. Du kan lese mer om de forskjellige filtertypene her.