Velkommen til Filterhuset

Om oss

Når du handler hos Filterhuset, handler du direkte med produsenten. Filterhuset er Danfilters nettbutikk til private forbrukere.Hos oss i Danfilter både utvikler og produserer vi filtre til alle ventilasjonsanlegg.Vi har blitt et kjent merke i bransjen på grunn av vår gode kvalitet og store sortiment.

Vår historie

Filter-eventyret vårt startet for 40 år siden - og det har skjedd mye i løpet av den tid! Den gang produserte og solgte vi filtre kun til bedriftskunder innenfor industri og boligbransjen. I løpet av alle disse årene har vi lært mye og ikke minst fått mange gode erfaringer. Dette har igjen resultert i nettopp Filterhuset, som vi i dag er veldig stolte av. Vi har nemlig i lang tid hatt et ønske om å gi privatkunder gleden av våre kvalitetsfiltre. Les mer om oss her​.

Fremtidens filter

For oss holder det ikke bare med å selge gode filtre og yte god kundeservice. Vi synes det er viktig å gjøre alt vi kan for at du som kunde skal få det sunneste og reneste inneklimaet som mulig. Derfor har vi blant annet SafeAir filteret, som du ikke finner hos andre forhandlere. Vi er i konstant utvikling og prøver kontinuerlig å forbedre våre kunders inneklima. Vi gjør vårt ytterste for at du og familien skal få et sunt og godt inneklima!

Grønn profil

Hos Filterhuset er vi bevisste på de menneskeskapte klimaforandringer og de alvorlige konsekvensene det har for vår planet. Derfor bruker vi bærekraftig FSC-merket papir til våre printsaker og grønn energi til maskinene våre. Vi har satt oss som mål å ta ansvar som virksomhet og minske vårt klimaavtrykk. På nåværende tidspunkt har vi forbedret vårt CO2-avtrykk på disse områder:

50-80% av våres fibre kommer fra resirkulert plast

 Panteflasker blir til nye filtre

Mindre transport

  • Produksjon i Danmark
  • Minimering av transport av råvarer og ferdige produkter

Strømmen vi bruker kommer fra grønn energi

 Strøm fra sol- og vindenergi

Mindre bruk av kjøtt og flere lokale råvarer

  • Lokalt produsert frukt og grønt
  • Kjøttforbruk minsket med 20%

Er filtret ditt miljøvennlig?

Det er viktig at du bytter ditt filter regelmessig, og dette sier vi ikke kun for at vi skal øke vårt salg. Et brukt filter kan faktisk være skadelig for deg og ditt inneklima. Men sett fra et miljøbevisst perspektiv, et brukt filter har også en høy brennbarhet, og kan derfor ses som en slags gave til miljøet. Filtrene våre er nemlig laget av brennbare materialer, og kan derfor gjøres om til ny energi - genialt, ikke sant?

I Norge brenner vi det meste av vårt avfall på miljøvennlige forbrenningsanlegg. På den måten gjøres ditt gamle filter om til ny energi i form av sentralvarme og strøm uten at det forurenser unødvendig mye.

Resirkulert plastikk

Våre nåværende filtre blir laget av syntetisk polyesterfiber, som er et produkt laget av plast. På den måten kan vi produsere våre filtre med opp til 80% resirkulert plastikk, og vi har derfor funnet en god måte å bruke polyesterfibre mer miljøvennlig i produksjonen av våre filtre. Den resirkulerte plasten vi bruker kommer fra engangsemballasje. Det betyr at vannflasker og andre produkter av gjennomsiktig plastikk resirkuleres, i stedet for at det havner i hav og fjorder. 

Vi er medlem av Økologisk Råd og Astma-Allergi Danmark, også har vi et tett samarbeid med Teknologisk Institutt.

Vores team

Kundeservice og Salg

Anne Holm
Internal Sales Coordinator

E-mail

Salg og logistik

Anne Kettel
Supply Chain & Sales Coordinator

E-mail

Salg

Onn Suwannabut Gustafsson
Business Development Manager

E-mail

Marketing og E-commerce

Marie Langvad Børsting
Marketing & E-commerce Manager

E-mail

Administration

Sevdzhan Redzheb Yusein
Financial Controller

E-mail

Administration

Henrik Friis
CEO

E-mail