Dyrholm Boligvent filter

Filterhuset har et bredt sortiment av kvalitetsfiltre til Dyrholm ventilasjonsanlegg. Alle filtrene er produsert på fabrikken vår i Danmark, og i henhold til Dyrholms forskrifter og mål. Derfor kan du være helt sikker på at filtrene passer perfekt i ventilasjonsanlegget ditt. 

Du kan enkelt og greit bytte filtrene dine selv når det er behov for det. 

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilket Dyrholm filter skal jeg velge?

Hvilke filtre du skal montere i Dyrholm ventilasjonsanlegget ditt kommer an på omgivelsene omkring boligen din, og hvilke krav og ønsker du har til inneklima. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det holder Dyrholm ventilasjonsanlegget rent for støv og skitt. Velger du et Pollenfilteret filtrerer det i tillegg de skadelige partiklene vekk, og gir deg og din familie et sunt og rent inneklima.  

Filterhuset anbefaler at du monterer et Pollenfilter på innsugningssiden i ventilasjonsanlegget. På utsugningssiden er det nok med et Standardfilter ettersom dettes primære oppgave er å holde anlegget rent, så det holder i mange år.