Scanvent filter

Filterhuset har et bredt sortiment av kvalitetsfiltre til Scanvent ventilasjonsanlegg. Alle filtrene er produsert på fabrikken vår i Danmark, og i henhold til Scanvents forskrifter og mål. Derfor kan du være helt sikker på at filtrene passer perfekt i ventilasjonsanlegget ditt. 

Du kan enkelt og greit bytte filtrene dine selv når det er behov for det. 

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

Hvilke Scanvent filter skal jeg velge?

Hvilke filtre du skal montere i Scanvent ventilasjonsanlegget ditt kommer an på omgivelsene omkring boligen din, og hvilke krav og ønsker du har til inneklima. 

Et Standardfilter er et grovfilter i filterklassen G4. Det holder Scanvent ventilasjonsanlegget rent for støv og skitt. Velger du et av våre finere filtre (Pollenfilteret eller SafeAir filter) filtrerer det i tillegg de skadelige partiklene vekk, og gir deg og din familie et sunt og rent inneklima.  

Filterhuset anbefaler alltid at du monterer et finere filter i ventilasjonsanlegget ditt.