Velkommen til Filterhuset

Velkommen til Filterhuset. Enten du er ny her hos Filterhuset.dk eller en ny eier av et ventilasjonsanlegg – eller kanskje begge deler – kan det hende noen spørsmål har dukket opp. De skal vi forsøke å besvare på denne siden.

Slik handler du hos Filterhuset.no

Du alltid velkommen til å kontakte Filterhusets kundeservice. Vi står også klar til å besvare med eventuelle andre spørsmål. 

Kundeservice

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

3 gode tips til deg som er ny eier av et ventilasjonsanlegg og/eller er ny hos Filterhuset.no

1.

Ikke gå glipp av informasjon om rabatter, gode tilbud og konkurranser. Meld deg på vårt nyhetsbrev, så vil vi sende deg en påminnelse når det er på tide med et filterbytte. Du vil også jevnlig motta nyttig kunnskap om inneklima og ventilasjon.

2.

Les vår Kunnskapsblogg og bli smartere. Øverst til høyre på menyen finner du vår kunnskapsblogg. Her kan du blant annet få kunnskap om ventilasjon, inneklima, partikkelforurensning, pollenallergi og mye annet.

3.

Finn den filtertypen som passer dine behov. I menyen finner du «Filtertype»-linken. En god idé er å velge riktig filtertype første gang, så skal vi hjelpe deg med å huske kjøpet til neste filterbytte.

FAQ

Vanlig stilte spørsmål