Black Friday tilbud

Velkommen til Black Friday hos Filterhuset

Black Friday betyr ekstra gode tilbud. Dra nytte av den største shoppingdagen i året, og bestill filtrene dine til en eksepsjonelt god pris.

Det er for øyeblikket ingen aktuelle Black November-tilbud

Det er for øyeblikket ingen aktuelle Black November-tilbud.

Trenger du råd og veiledning om produktvalg?

Hvis du trenger råd og veiledning om hvilke filtre du bør velge, eller hvis du har spørsmål om produktene, er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på:
info@filterhuset.no.

Ekstra travle dager rundt Black Friday

Det er en spesiell tid for oss når vi nærmer oss Black Friday, for da blir vi ekstra travle og jobber alle sammen ekstra raskt for å kunne få alle bestillingene våre avgårde! Vi gjør vårt beste, men du kan oppleve lengre leveringstider i perioder.

Finn ditt filter her

Veien til det riktige filteret


Følg denne guiden til for å finne filteret ditt. 

1. ANLEGG

Det første som er viktig å vite er hvem som har produsert ventilasjonsanlegget ditt. Det står typisk på en logo el. på anlegget.

2. ANLEGGSMODEL

Det nester er hvilken modell ventilasjonsanlegget ditt er. Det står typisk på et informasjons klistremerke el.
Klikk nå på "Søk"-knappen, og du vil nå se de ulike filtrene som passer til ditt anlegg.

3. FILTERTYPE

Nå skal du beslutte deg for hvilket filter du vil ha i anlegget ditt. Les mere om hvilket filter som passer best til deg, og hva forskjellen er på de forskjellige filtrene her.

Finn raskt filtrene som passer til ditt anlegg

Er du i tvil? Søk frem ditt filter etter mål her

3 tydelige tegn på at det er på tide å bytte filter

Filteralarmen lyser på panelet 

Det er dugg på innersiden av rutene om morgenen 

 Anlegget støyer eller vibrerer mere end normalt Finn ditt nye filter her

Når og hvor ofte trenger du å bytte filter?

For at ventilasjonsanlegget ditt skal virke optimalt er det viktig at du regelmessig inspiserer filtrene, og bytter dem når det er nødvendig. De fleste ventilasjonsanleggene har en filteralarm som påminner deg om å inspisere, og om å bytte filter. Intervallene på filterinspeksjon og filterbytte er som regel mellom 3 og 6 måneder. 

Hvis du har det riktige luftfilter kan du selv bytte det. Det tar deg kun et par minutter, også får du igjen et godt og sunt inneklima. 

Holdbarheten på filtrene dine kommer an på hvor mye støv det er i luften. Filterhuset anbefaler derfor at du inspiserer filteret regelmessig og bytter det når det er nødvendig. Som regel holder et filter mellom 3 og 6 måneder. Inspiser derfor filteret hver 3. måned og bytt det ca. hver 6. måned. 

FAQ

Mer informasjon

Er du usikker på hvilken vei filteret ditt skal sitte eller hvilket filter du skal velge? Her er en oversikt over de oftest stilte spørsmål – og svarene på dem.

Har du spørsmål som du ikke kan finne svar på her, kan du alltid kontakte  Kundeservice.